Autor: 021.rs

Novi Sad
20.09.2024.
11:05 > 11:06
"Čistoća" nabavlja vozilo koje bi koristili za prevenciju divljih deponija i izlazak po prijavi građana.
  • MaryPoppins

    20.09.2024 13:01
    Parazitska država
    Ozbiljan grad Novi Sad bi sagradio fabriku za spaljivanje odpada,i od te toplote bi mogao praviti struju i od te toplote bi zagrejali vodu i naplaćivali grejanje i vruću vodu, a deponije sanirao ipoceo da naplaćuje kazne za prljanje, zagadjivanje, uništavanje naše gradske imovine .
    Kada zelite da postavite pitanje,da sugerisete na propuste, unistavanje i pljačku,ovaj sistem vas napravi neprijateljem, botovi lupaju minuse, prozivaju vas teroristima, Ustašama, stranim faktorom, prete, podmecu požare, namestaju otkaze na poslu, obdaništu i sve to radi služba koja bi trebala da nas štiti, Da štiti srpski Ustav ,zakon ,ali je sve okrenuto i sada nas ta BIA progoni ,da bi zastitila nepismene parazite i lopove na vlasti koji su izdali i prodali 18% teritorije srbije, zadužili i opljačkali državu,ali ništa nije večito a naročito laž,zlo i prevara to će kad-tad izgoreti.
  • Bitan detalj

    20.09.2024 12:23
    Razmak osovina u milimetrima fali.
  • Zagor

    20.09.2024 11:43
    ...
    Uvidom u javne nabavke JKP Čistoća može se videti da je pre 5 godina Čistoća kupila „Возило за контролу рада зимске службе, превенцију дивљих депонија и излазак по пријави грађана“ u vrednosti od 3 mil. dinara. Pozivam najplaćenijeg direktora među direktorima Novosadskih JP ako sme da objavi ko koristi vozilo koje je tada kupljeno. Takođe ga pozivam da objavi informaciju koliko putničkih automobila JKP Ćistoća poseduje u svom voznom parku. Isto tako pozivam istraživačke novinare da se posvete ovoj temi jer od Čistoće nećemo dobiti odgovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna